sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Taulukkoharjoitus

Harjoittelen kuvien lisäämistä taulukkoon Marjatan ohjeen mukaisesti. Jos lopputulos on väärä, niin vika on ymmärryksessäni ja harjoituksen puutteesta. Marjatta, APUA!


Rodon muodonmuutos
Seuraavana päivänä
Seuraavaana päivänä
Seuraavana päivänä

Lopulta kaikki ovat lähes valkoisia

Rodo nuppuilee 

2 kommenttia:

  1. Ihanasti kukkii rodot. Ihan oikein on koodattu sommittelu. Ehkä voisi hiukan tiiviimpi taulukko olla. Kurkkaa HTML-puolelle editorissa, siellä saattaa olla tyhjää koodia välissä, joka näkyy tyhjänä tilana kuvarivien välissä. Esim BR (hakasulkeissa) meinaa rivinvaihtoa. Blogger joskus lisäilee niitä huvikseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, se vastaukseni taisikin mennä suoraan sähköpostiisi. Minua häiritsi tuo iso väli yläkuvassa, mutta harjoittelun aikana tuli virhekoodi Bloggerilta, johon vastasin ja pääsin jatkamaan juttua. koodistani puuttui kokonaan rivin vaihto, jota en silloin vielä tiennyt. Pääsin kirjoittamaan tekstiä vain taulukon ruutuun, ja siksi ylimmäinen rivi rivi venyi ja venyi. Myöskään alkuun en pystynyt kirjoittamaan. Harjoittelin ja tiedän jo rivin vaihdon koodin. Tähän kommenttilaatikkoon sitä ei voi laittaa, mutta sanallisena se on: hakasulku auki, br, kauttamerkki, hakasulku kiinni. Eikö?

      Poista