perjantai 25. marraskuuta 2016

Anelmaiset prinsessalle

En todellakaan ole mitään prinsessatyyppiä, en ole koskaan ollut. Jotenkin vain tällä kertaa halusin kokeilla jotain täysin poikkeavaa, kun itselleni päätin neuloa omat Anelmaiset. Langatkin jo olivat valmiina, ne vaaleanpunaiset edellisestä postauksesta.

Ensimmäisestä kokeilusta ei tullut aivan sellaista kuin olin mielessäni ajatellut. Tummanharmaan ja sammalenvihreän sekoitus vaaleanpunaisen kanssa oli mielestäni liian tumma. En viitsinyt purkaa ensimmäistä sukkaa, vaan ajattelin kokeilla toiseen sukkaan tumman langan vaihtamista vaaleanharmaaksi. Nyt alkoi tuntua sukka omalta, juuri sellaiselta, mitä olin ajatellut.

Tein kuitenkin kummatkin sukat valmiiksi ja ajattelin, että kyllä ne tummemmat jollekin kelpaavat. Sopiva uhri löytyikin. Ollaan Esikoisen anopin eli Vävykullan äidin kanssa taitettu monta yhteistä matkaa. Sopivassa tilanteessa kysyin häneltä, mitä mieltä hän oli sukista. Koska tuntui niistä pitävän ajattelin, että nepä voisivat olla ihan kiva synttäri- ja joululahja, kun en ole kovin usein häntä lahjuksilla ole muistanut.Lahjasukat matkakumppanille

Ekat itse neulotut omat Anelmaiset


Seuraavalla reissulla reipäistään. Mummelit prinsessasukissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti