tiistai 20. tammikuuta 2015

Vitonen

Tarkkaavainen lukija on saattanut huomata, että olen nimennyt lastenlapset syntymäjärjestyksessä. Ainoa poika on siis järjestyksessä viides. 

Vitonen on Kuopukseni nuorimmainen. Nuori mies on tällä hetkellä 7 v. Tarmokas poika ja kova väittelemään juuri sillä tietämyksellä ja itsevarmuudella, jota mikään ei voi tuon ikäisenä horjuttaa. Hän kyllä osaa myös perustella väittämänsä, vaikka... No, joo :). Siinä helposti jää mummo alakynteen. Poika pelaa sählyä ja jalkapalloa. On myös taitava rakentamaan kaikenlaista.

Tapanani on napsia kuvia tilanteista ilman poseerausta, koska silloin niistä tulee mielestäni luonnollisia tilanteen vangitsijoita. Tuon ikäistä poikaa ei kuitenkaan saa kuvata ilman lupaa, joten kaikki esillä olevat kuvat ovat jo aikojen takaa. Poika on muutaman kerran kuvatessani ilmoittanut, että et pyytäyt lupaa, joten kunnioitan hänen vakaumustaan.Poika on isosiskon ja serkkutyötön kanssa perustanut mökille Ravintola Exbrylieteen. Oikeasti suurinta herkkua on sushiruuat.


Uupunut pieni mies äitinsä sylissä

Isän tekemä havumaja on jännän kiva

Isosisko auttaa kenkien laittamisessa

Taidan lähteä uimaan

Serkukset testaavat uutta aurinkoterassia

Mummi katso!

Sählyä

ja jalkapalloa
Vitosen lapsuusmuistoja vanhassa blogissani (Hallittua kaaosta, avautuvat uuteen ikkunaan):

Yhteinen myös Nelosen yhteenvedossa
Yhteinen myös Kolmosen yhteenvedossa

Kirjoitin tuolla jossain kommenteissa: Kaikille äideille ja mummoille ehdotan, että kannattaa kirjoittaa lasten sanomisia ja tekemisiä muistiin. Sitä aina ajattelee, että kyllähän tuon nyt muistan, kun oli niin mukava juttu, mutta ei se vaan niin mene.

Sama koskee tietysti isiä ja ukkeja. Minusta ei ole mitään niin aseista riisuvaa, kuin jos iso mies kirjoittaa rakkauden pilke silmäkulmassaan jälkikasvustaan.

2 kommenttia:

 1. Ihania nämä numeroinnit, olen huomannut. <3 Ja wau mitä herkkuja, saat olla ylpeä pojastasi. <3 On hienoa kun osaa tehdä jotain hyvin. Sushi maistuisi nyt kyllä.

  Kauniita unia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, nuo sushit ovat Hanko sushin annoksia. Ovat siis pojan herkkua, muttei niitä itse valmista. Exbrylieten leikkikeittiössä tulee kyllä hienoja mielikuvituksella höystettyjä herkkuja :)

   Poista