perjantai 9. tammikuuta 2015

Kakkonen maailmalle

Tänään kävin saattamassa toista lastenlastani eli Kakkosta lentokentällä. Kullanmuru on jo 19 v. Hän lähti vuodeksi Espanjaan au pairiksi, hoitamaan kolmea lapsukaista (7, 9 ja 11 vuotiaita tyttöjä). Näissä kuvissa Kakkonen on saman ikäinen kuin perheen nuorimmainen, jolla on oma hoitaja.


Kuvassa Kakkonen on 2 v.

Eli sama ikäinen kuin espanjalaisperheen nuorimmainen, jolla on oma hoitaja

Pieni leipuri

Tämä kuva oli Papan työhuoneessa ilahduttamassa työn raskaan raatajaa

Mökillä pikku keikistelijä

Tehdäänkö näistä vihdat?
Vanhassa blogissani (Hallittua Kaaosta) on juttua Kakkosesta (ja neljästä muusta Mummon Mussukasta). Kaikissa postauksissa ei ole kuvia, joten tässä niitä näytiksi :)

Linkit Kakkosesta kertoviin tarinoihin:


Hyvää matkaa Kultarakas, onnellista vuotta ja ihania kokemuksia! Minun on ikävä sinua.

8 kommenttia:

 1. Niin nopeasti kiitää ohi lapsuus. Sitä yllättyy, vaikka luuli tietävänsä. Arvaamattoman arvokkaita tuokioita olet tallentanut. Kaikkea hyvää Kakkoselle uuteen elämänvaiheeseen!

  VastaaPoista
 2. Ai Marjatta, miten kauniisti ja osuvasti kirjoitit. Kiitokset sanoistasi!

  VastaaPoista
 3. Ymmärtää oman ikänsä kun lapsenlapsi lähtee maailmalle. Vaikka itseään nuoreksi luulee, siitä sen ajankulun huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan havahtuu myös peiliin katsomalla. Sitten vasta huomaakin, kun samanaikaisesti peilin edessä on myös nuori henkilö.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva, Katja kommentistasi :) Arvaa, olenko ottanut etenkin noista kahdesta ensimmäisestä muutama kuvan tässä aikojen saatossa.

   Poista
 5. Veikeästi Kakkonen on sulle poseerannut. Hänelle hyvää Espanjan vuotta.
  Tuota ajan kiirehtimistä minä myös ihmettelen, ryppyjä siunaantuu kasvoille lisää, aivan kuin muistoja sydämen sopukoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut aika usein kamera käsillä, kun lapset ovat hollilla. Yhteen aikaan videoin heitä aika tavalla. Vävy jo väitti minua yksisilmäiseksi, kun se linssi tuijotti aina lapsukaisia. Muutama VHS-kasetillinen on editoituna ja kun tytöt tulevat kylään, he mieluusti katselevat lapsuusvideoita.

   Poista