keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tavaraa kertyy


Henkilöksi, jonka pitäisi vähentää kertynyttä maallista omaisuutta, tunnen olevani toivoton tapaus. Vähän vain vihjasin poikaystävälle, että Esikoisen ja Kuopuksen perheessä on Bamix-sauvasekoitin ja se tuntuu olevan aika käyttökelpoinen. Sellainen voisi hyvinkin korvata Braun'ini ja tehosekoittimen, joka on ollut tehokäytössä, mutta vie tarpeettomasti tilaa. Yhtenä päivänä poikaystävä tuli Bamix-paketti kainalossa kylään. Ihan pakko nyt harjoitella sen käyttöä ja päättää pistänkö tehosekoittimen kiertoon.
No viehän sauvasekoitin selkeästi vähemmän tilaa ja lisäksi se mahtuu laatikkoon.

4 kommenttia:

 1. Ihmeesti minullekin on erilaista tavaraa siunaantunut kaappeihin. On nuokin vempaimet molemmat, mutta kummallakin sijansa, enkä noin vaan yks osaa valita toista toisen edelle. Meinaan, käyttöä kummallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, ettei kannatakaan laittaa tehosekoitinta kierrätykseen! Kyllä sillä todella tulee paremmat pirtelöt kuin sauvalla ja kerralla saa kaksi annosta helpommin. Peseminen on aavistuksen verran hankalampaa.

   Poista
 2. Itselläni ollut Bamix vuosikausia, mutta olen jopa harkinnut tehosekoittimen ostoa, koska sillä tosiaan saisi helpommin ja siistimmin isomman annoksen pirtelöä tai smoothieta. Pakastimen hurja mustikkavuori on alkanut hieman huveta keksittyämme ruveta tekemään mustikka-banaani smmothieita, nam! :) Joten älä mamma laita kiertoon "teharia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen ilmeisesti on Anomyymi, koskaa puhuu mammasta ja mustikkavuoresta (keräsin kesällä mustikoita myös Esikoiselle :) Ajattelinkin ensin ehdottaa tehosekoittimen kierrätystä teille, mutta hyvä on, kerrytän tavaravuorta. Saa sitten perikunta miettiä, mihin kaikki tavara.

   Poista