Bamix-sauvasekoittimeni mukaan tuli
myös mylly, jolla voi jauhaa esim. pähkinöitä ja sen sellaista.
Kokeilin tuoreen inkiväärin hienontamista ja olen erittäin
tyytyväinen lopputulokseen. Löysin kätköistäni sopivan
lasipurkin, johon lisäsin mehukkaan soseen ja pari ruokalusikallista
hunajaa. Käytän sosetta kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan, jopa aamupuuroon,
pirtelöihin, kastikkeisiin, voileivän päälle.Turha varmaan mainita, että pidän
kovasti inkiväärin mausta.
Siis vain pelkästään muusattua inkivääriä ja hieman hunajaa? Joskus kokeilin inkivääriuutetta kulumavaivoihin, ehkä lopetin liian nopeaan.
VastaaPoistaAimarii, kyllä pelkästään muusattua inkivääriä ja pari ruokalusikallista hunajaa tuohon määrään. Kuorittu inkivääri kannattaa ennen muusaamista pilkkoa poikkisuuntaan, koska pituussuuntaan leikattuna siinä on aika paljon syitä tähän aikaan vuodesta. Harvoin täällä saakaan niin tuoretta inkivääriä, ettei siinä olisi syitä. Kuorin inkiväärin perunankuorimaveitsellä.
Poista