lauantai 12. tammikuuta 2013

Inkiväärisosetta ja hunajaaBamix-sauvasekoittimeni mukaan tuli myös mylly, jolla voi jauhaa esim. pähkinöitä ja sen sellaista. Kokeilin tuoreen inkiväärin hienontamista ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Löysin kätköistäni sopivan lasipurkin, johon lisäsin mehukkaan soseen ja pari ruokalusikallista hunajaa. Käytän sosetta kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan, jopa aamupuuroon, pirtelöihin, kastikkeisiin, voileivän päälle.Turha varmaan mainita, että pidän kovasti inkiväärin mausta.


2 kommenttia:

  1. Siis vain pelkästään muusattua inkivääriä ja hieman hunajaa? Joskus kokeilin inkivääriuutetta kulumavaivoihin, ehkä lopetin liian nopeaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aimarii, kyllä pelkästään muusattua inkivääriä ja pari ruokalusikallista hunajaa tuohon määrään. Kuorittu inkivääri kannattaa ennen muusaamista pilkkoa poikkisuuntaan, koska pituussuuntaan leikattuna siinä on aika paljon syitä tähän aikaan vuodesta. Harvoin täällä saakaan niin tuoretta inkivääriä, ettei siinä olisi syitä. Kuorin inkiväärin perunankuorimaveitsellä.

      Poista