keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Maitohampaan poisto


Kolmonen (9 v.) tuli eilen yökylään, kun tänään oli hammaslääkärissä käynti ja vanhemmat olivat töissä. Jes, mummolle kuljetushommia. Nyt muistin ottaa kameran mukaan ja sain luvan kuvaamiseen.

Yhtään ei jännitä, vähän vaan vapisuttaa. Seuratkaa jalkoja! AU! Mitä, onko se jo poistettu!

Kotimatkalla poikkesimme kaupassa ostamassa mm jäätelöä. Emme päässeet edes kotiin asti, kun Vävy-kulta soitti ja sanoi hakevansa Kolmosen. Vasta illalla piti lapsi hakea kotiin. Meillä oli kaikenlaista jännää suunnitelmissa, jotka jäivät seuraavaan kertaan. Kaksi jäätelöpuikkoa neito ehti tuhota iskän odottaessa.

Yksi tärkeimmistä ohjelmista olisi ollut Angry Birds'in pelaaminen, jossa tyttö lupasi opettaa mulle muutaman kikan. Onneksi edellisenä iltana ehdittiin vähän harjoitella. Vapise Risto-setä!

7 kommenttia:

 1. Reipas kolmonen!
  (Ja kappas vaan, asemoit tyylikkäästi kaksi kuvaa vierekkäin ;))

  VastaaPoista
 2. Marjatta, harjoittelin jo Vuodatuksessa kahden kuvan asemointia vierekkäin. Täällä se on hiukan erilaista, enkä itse ole vielä oikein tyytyväinen. Jotain pitäis tehrä vielä. Auttaisko kehykset? Kuvien väli keskellä on mielestäni liian iso. Varmaan tuolta vielä löytyy jotain asemointiohjeita. Pitää harjoitella :) Laitoin muuten sen Mummolan ei-julkiseksi, sen voisi kai ottaa harjoittelualustaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehykset on hyvä konsti (paitsi dynaamisessa). Harva viitsii nähdä niin paljon vaivaa...

   Oikein hyvä pitää privaattiblogia. Siitähän voit vaikka tehdä päiväkirjasi :)

   Poista
  2. Kysymyksesi kirvoitti minulta kaksi postausta. Löydät kyllä. Mutta arvaan että Lumia vie juuri nyt aikasi ja huomiosi. Sitä paitsi pärjäät loistavasti Bloggerissa ilman neuvoja.

   Ei sitä pienenä tiennyt miten hauskaa isona on ;)

   Poista
  3. Löysin ja Lumian kanssa on mennyt aika nopeasti. Pikkuhiljaa opin :)

   Poista
 3. kiitos, sain hyvän jipon sinulta. Laitan minäkin vastaisuudessa joskus kuvia rinnakkain.
  Ai että, sinä hallitset Angry birds-peliäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on niin ihania lumikuvia, että niitä on mukava katsoa suurena jo lukiessa ja kun oikein haluaa pysähtyä ihailemaan, niin suurentaminen aina vain parantaa nautintoa.

   Ihan hävettää, kun olen koukussa Angry birds-peliin. Liian paljon käytän aikaa siihen, ihan kuin ei olisi muuta tekemistä. Voi minua!

   Poista