maanantai 20. helmikuuta 2017

Ystävänpäiväsukat

Liityin erääseen Facebook-ryhmään, jossa viimeksi neulottiin ystävänpäiväsukat. Niina Laitinen, neulesuunnittelija Savon sydämestä on suunnitellut mallin. Niinan facebook -sivu löytyy linkistä https://www.facebook.com/niinalaitinendesigns/  Hirmuisen kivaa neuloa oli kimpassa. Joka päivä tuli uusi, muutaman rivin ohje, joten ei ollut neulominen liian hektistä. Tietenkin sai vielä edetä omaa tahtiaan, eikä saman päivän ohjetta tarvinnut sillä istumalla tehdä, jos oli jotain muuta menoa.

Ajattelin, että itselläni on nyt villasukkia aika paljon, enkä tähän hätään tarvitse lisää. Ensin tuumailin, että laitan arvonnan täällä blogissani. Osa jälkikasvustani oli kuitenkin halukas ottamaan sukat vastaan, joten järjestinkin arpajaiset lähipiirissä. Onnettarena toimi Ykkönen, joka ei tällä kertaa halunnut omia sukkia, koska hänellekin on niitä kertynyt. Onnettareni poimi arpalipuista Kuopuksen arvan. Kuopus on nyt matkalla Aasiassa, mutta saa sukat, kunhan palaa reissulta. Meillä seitsemällä naisella on saman kokoinen jalka, joten keskeneräistä työtä voi aina mallata omaan jalkaan. Kätevää.


Olen aina tykännyt taulukkolaskentaohjelmista ja aikoinaan tehnyt kaiken maailman taulukoita työssäni sekä omaan käyttööni mm kasviluetteloita perennoistani, puista ja pensaistani, kylvettävistä siemenistä yms. Niinan lehtihaastattelujutusta tajusin, että taulukkolaskentaohjelmalla voi tehdä myös kirjoneuleohjeita. Kiitos Niina! Mukavaa, että olet hyväksynyt minut ihaniin neuleprojekteihisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti