tiistai 4. syyskuuta 2018

Liisa Ihmemaassa


Olen niin ylpeä Keravan taidemuseo Sinkasta. Mielenkiitoisia ja näkemyksiä avartavia näyttelyitä on viime aikoina ollut niin runsaasti, että pitää vihdoin hankkia museokortti, jotta voin piipahtaa näyttelyissä useamminkin. Tänään pääsin kurkistamaan Liisan Ihmemaahan.

Muutama kuva näyttelystä maistiaisiksi.
Mia Hamari Kuuntelija

Ilona Cutts

Emma Ainala Healing Machine

Emma Ainala Fish Tail

Emma Ainala Heavyboy

Ilona Cutts The Sinners Syntiset







Merja Haapalan pieniä lasitettuja veistoksia




Kim Simonssonin veistosten sammalta muistuttava pintaa olisi tehnyt mieli koskettaa, mutta ei, ei, ei. Näyttelyesineisiin ei saa koskea! Vaikka veistokset näyttävät vihreiltä, on se harhaa. Uskokaa huviksenne, väri on neonkeltaista nailonkuitua, joka on suihkutettu mustan veistoksen pinnalle. Minä kyllä uskon silmiäni, sammalenvihreää, kyllä.




Näyttelyyn oltiin saatu ihan eläviä satuhahmoja, jotka kukittivat paikalla olleet taiteilijat ja tarjoilivat kutsuvieraille namusia.

Tiedoksi, että Sinkkaan on ilmainen sisäänpääsy 8.-9.9. klo 11-17 Keravan Sirkusmarkkinoiden kunniaksi.

4 kommenttia:

  1. Wautsi, upealta näyttää ❤ Kivaa keskiviikkoa Sinulle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mielenkiintoinen näyttely. Sieltä sai myös hienon ohjelmalehtisen, jossa oli kerrottu taiteilijoista ja teoksista. Varmaan pitää mennä uudelleenkin. Mulla oli eilen kiire lähteä kotiin, kun halusin heti päästä valitsemaan kuvat ja laittaa juttu tänne blogiin. Eilisessä paikallisessa lehdessäkin oli juttu näyttelystä. Nyt ne ehtivät ennen minua :)

      Poista
  2. Mainiota Kerava! Kiva että kerrot Vallaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuletko käymään? Olisi kivat tavata pitkästä aikaa. Tämä näyttely on esillä vain pari kuukautta.

      Poista