keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ja voittaja on...


Sukka nro 1:n villasukka-arvonnan voittaja on Anja Lampinen

Sukka nro 2:n villasukka-arvonnan voittaja on Tanja D

Voittajiin on otettu yhteyttä.

Osallistujia oli kaikkiaan 20, mutta yksi henkilö osallistui kahdella arvalla. Ja koska sitä ei ollut säännöissä kielletty, tuli arpojen määräksi 21, eli 12 kpl punaisiin ja 9 kpl harmaisiin sukkiin.Kuvasarjassa näkyy huolellinen valmistautumiseni arvontaan. Kirjoitin kaikkien osallistujen nimet OpenOfficen Calc -taulukkoon. Muotoilin tekstit, taulukon sarakkeen leveyden ja korkeuden saman suuruisiksi. Leikkasin liuskat ja pyöritin ne sukkapuikon avulla somiksi palleroisiksi. Tallensin kummankin sukkaparin arpaliput erikseen peltisiin rasioihin Onnettaren vierailua silmällä pitäen.Arpajaispäivänä peltirasioiden sisältö kaadettiin erikseen Onnettaren hattuna toimivaan myssyyn. Sieltä Onnetar tai oikeammin Onnihenkilö poimi voittoarvat.

Onnea voittajille!

4 kommenttia:

 1. Moippa vallaton mummeli, tähän tupsahdin ja rupesin lukemaan tapahtumista joissa olet mukana. Varmaankin inspiroivaa. Hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipähei Hanna Helena! Kiva, kun tupsahdit ja tervetuloa toistekin! Piipahdin myös sinun blogissasi ja ehkä hetken vielä käväisen tämän vastauksen jälkeenkin :) Sitten pitää, ehdottomasti lähteä lenkille. Aurinko paistaa eikä pakkastakaan ole enää kuin -9C°

   Yksi aihe, josta en täällä blogissani ole tainnut kirjoittaa ensinkään on laatuelokuvat. Käyn nimittäin Järvenpään opiston elokuvakerhossa, jossa esitetään todella laadukkaita elokuvia. Jotkut niistä ovat suuren yleisön kassamagneetteja, mutta mahtuu joukkoon todella hyviä pienen levityksenkin saaneita elokuvia. Parin päivän päästähän on taas Oskar-gaala, johon tuo otsikko voi erheellisesti antaa viitteitä :) En minä niin niitten Oskareitten perään ole, mutta aika usein palkitut tai ehdokkaat ovat varsin katsottavia meikäläisenkin näkökulmasta.

   Poista
  2. Halloij! Kiitti kun kurkkasit ja kommentoit! Se katajan kasvatus ei valitettavasti sujunut kun pistokas ensin aikansa pohti miten käyttäytyä vesilasissa. Mitään päätöstä ei tullut, ei juuren juurta.

   No jos käyt Järvenpään kirjastossa niin lainaapa melko tuore runokirjani "Kristallit rukiin muruset", siellä se kököttää hyllyssä, ensiteokseni, ja odottelee sinua. - Hyvää viikonloppua!

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Pitääpä joskus kurkata, jos kirja olisi Keravan kirjastossa. Nyt en ehtinyt, kun aina tuppaa kiire yllättämään. Järvenpään elokuvakerhossa käyn tyttäreni kanssa, jonka haen matkan varrelta.

   Poista